W.M.E.V.V.J.

Hoewel Simon de Boer zijn eerste modeprojecten uitbracht onder zijn eigen naam zijn de meeste collecties ontworpen voor het label 'Wees Meester en Vormgever van Jezelf' - een citaat van Friedrich Nietzsche. Nooit eerder gebruikte een modelabel zo'n lang citaat als merknaam. Ook werd vaak de afkorting W.M.E.V.V.J. gebruikt - het was in een tijd dat C.K. en D.K.N.Y. opmars maakten. Het concept voor het label beschouwt Simon de Boer als een volwaardig werk.

Het citaat van de filosoof werd gekoppeld aan wasvoorschriften om het spanningsveld tussen de vrijheid van het meester-van-jezelf zijn en het dictaat van (morele) voorschriften voelbaar te maken. Op de plastic draagtas hebben alle symbolen een kruis: de tas hoeft immers niet gewassen te worden. Maar de kledinglabels zijn wel echte wasvoorschriften. Het ansichtkaartje - ook kruizen door alle symbolen - werd uitgegeven door een freecard-bedrijf en werd over heel Nederland verspreid. In veel huishoudens kreeg het kaartje een speciale plek, en misschien hangt het er nog... 

Vanwege het internationale project 'World on Tour ' werd het label omgedoopt tot Master and Creator dat later ook nog een couture zusje kreeg: Master and Creator and Couture.